De Haarlemse Akademie, gevestigd in Uitgeest, is het oudste opleidingsinstituut van Nederland op het gebied van schoonheidsspecialiste. De opleidingen voor Pedicure en Schoonheid die worden gegeven bij  ons instituut zijn erkend door ProVoet en ANBOS. De Haarlemse Akademie staat bekend om opleidingen van zeer goede kwaliteit, hoge cijfers en een hoog slagingspercentage. Al onze studenten zijn na afronding van hun opleiding klaar voor het echte werk. De Haarlemse Akademie, gevestigd in Uitgeest, is hét opleidingsinstituut voor cursisten uit Noord-Holland en Zuid-Holland.
Niet voor niets hebben werkgevers graag leerlingen van ons!
Naast een goede opleiding vinden wij het belangrijk dat onze leerlingen zich thuis voelen bij de Haarlemse Akademie. Een fijne sfeer met veel persoonlijke aandacht in een gezellige, stijlvolle omgeving. Afhankelijk van je vooropleidingsniveau is het mogelijk om een vrijstelling voor een bepaald onderdeel aan te vragen.​​​​​​​
Graag tot ziens bij ons op de opleiding, Janneline Breebaart
De Haarlemse Akademie gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Via onderstaande button kunt u uitgebreide informatie over het naleven van de pricacy nalezen.  
Back to Top